Company History

h1

2017 . S-a fondat Green Power Manage

Green Power Manage a fost fondată pe baza valorilor de bază ale muncii în echipă, integrității și angajamentului. Astăzi, acoperirea companiei este globală, iar oamenii noștri susțin viziunea fondatorului său de a oferi servicii valoroase clienților.

h2

2018 . Green Power Manage Creste

Insistența Green Power Manage privind calitatea serviciilor, munca grea și capacitatea de răspuns la nevoile clienților rămâne credul companiei și a dus la succesul său într-o industrie competitivă.

h3

2019. Dezvoltam Compania In Crestere

Datorită logisticii și dotărilor de care dispunem acum, am reușit să executăm instalații electrice de foarte bună calitate și ca o consecință, în foarte scurt timp am depășit recunoașterea performanțelor . Astfel ne-am dovedit maturizarea profesională și mobilitatea, reușind să venim în sprijinul clienților noștri, pe care ii considerăm parteneri buni, dar și prieteni..

h4

2020 . Extindem Afacerea In EU

De la început am abordat unele valori, cu care ne mândrim şi pe care le aplicăm în cadrul fiecărui proiect la care lucrăm: Responsabilitate. Calitate. Profesionalism. Inovație. De aceea am ales sa ne extindem serviciile noastre și in afara tarii .

Devizul dumneavoastră gratuit îl găsiți la un click distanta ?